TC BRAKEL

Zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Start to tennis

Activiteiten

TC Brakel start met “Start to Tennis”

Start to Tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen, met een lessenreeks, aangepast materiaal en plezierige speelmomenten.

Er is geen specifieke sportachtergrond vereist: leren tennissen was nooit zo makkelijk!

Waarom Start to Tennis-lessen volgen?
Tijdens de
lessen leer je alle bijzonderheden van het tennis.
De trainer begeleidt je in de keuzes afhankelijk van wat je kan en hoe je evolueert: basisslagen (forehand en backhand), opslag vanaf de eerste les, verplaatsen en herplaatsen op een tennisterrein, tactische en technische tips en de spelregels voor enkel en dubbel.

Is Start to Tennis duur?

Bij TC Brakel allesbehalve duur. De tennislessen worden gegeven in groepsverband (4-8 personen). Daardoor kunnen zeer democratische prijzen gehanteerd worden.

Bovendien
betaal je als "Start to Tennisser" in eerste instantie geen lidgeld, toch word je aangesloten en toch verzekerd bij Tennis Vlaanderen.
Je hoeft pas na het startpakket te beslissen of je lidgeld wil betalen
, en dat lidgeld bedraagt dan slechts de helft van het gangbare tarrief voor 2016.

Een paar praktische arrangementen.

Voor sportieve kledij en tennisschoenen zorgen de spelers zelf maar tennisrackets en tennisballen worden gratis ter beschikking gesteld.

Het sociale clubleven bij TC Brakel mag er zijn met plezierige speelmomenten, de mogelijkheid tot vervolglessen en vooral genieten van het gezellige clubleven en deelname aan de gezamenlijke activiteiten.

Woensdag 19 april om 19u: eerste lessen start to tennis. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu